back to the basics

Wat is er mooier dan een landschap vol witte sneeuw. De rust, de stilte en ongelofelijke mooie natuur. Even helemaal weg: alleen jij, een rugzak en sneeuwschoenen aan. Een onvergetelijke ervaring, waarbij je in drie dagen werkt aan persoonlijke groei. Een stap verder! 

De wintervariant is een sneeuwschoentocht in de Vogezen [Frankrijk]. Er wordt overnacht in onbemande hutten en alles wat je nodig hebt gaat mee in je eigen rugzak.  

Wat kan je verwachten?
De centrale vraag vooraf is: welke stap wil jij tijdens deze drie dagen zetten? Waar zit jou persoonlijke wens om te groeien. Deze vraag maken we samen met jou scherp, voordat we op pad gaan. Je wordt verwacht in de omgeving van de Gerardmer. Samen met de andere deelnemers krijg je de eerste briefing. Wat is het weer, wat kan je verwachten, welke opdracht krijg je mee tijdens de eerste stappen in de sneeuw. Etc. Daarbij ontvang je van ons: de sneeuwschoenen, een winterslaapzak en een isolatiematje. [Hou dus wat ruimte vrij in je rugzak].

We maken een tocht van circa 4 uur. Tijdens deze tocht ontvang je opdrachten. Voor jezelf, om samen met een deelnemer te delen of om te besprken in de groep. Aangekomen bij de eerste bivak, worden de taken verdeeld: wie gaat hout verzamelen, wie neemt verantwoordelijkheid voor het vuur, wie zorgt voor het avond eten? etc. Na de maaltijd blikken we terug op de dag, delen we onze ervaringen en maken we ons op voor de nacht. 

De volgende ochtend, staan we vroeg op. Het kan zomaar zijn dat je het eerste uur: in je eentje naar buiten wordt gestuurd. Stilte, stilte en alleen jezelf… wat gebeurd er dan? Dan volgt het ontbijt, de briefing van de dag. Het opruimen van het bivak en op pad naar de volgende hut. Uiteraard is het niet alleen maar wandelen of ploeteren door de sneeuw. Ook deze dag werken we onderweg aan jouw persoonlijke ontwikkeling. 

Bij de tweede hut, herhaald zich het programma van de dag ervoor: hout sprokkelen, vuur maken, avond eten en terugblikken op de dag. Na de nacht in deze hut volgt de slotdag. Wat staat jou nog te doen. Heb jij je doel bereikt, of heb je nog iets te volbrengen. Voordat we op pad gaan, staan we daarbij stil. We vieren de groei en bereiden de uitdaging voor die nodig is voor jouw stap verder. 

We stappen de sneeuw in op weg naar 'waar we begonnen zijn'. Halverwege de middag ronden we deze dagen af. Anders dan we vertrokken zijn en daadwerkelijk een flink aantal stappen verder.

Voor deze tocht moet je niet bang zijn voor: kou, sneeuw, fysieke uitdaging en een flinke dosis zelfreflectie. De grote vraag is: durf jij het aan?

Wat heb je nodig? 

  • Een goede conditie!
  • Een trekkersrugzak [30-40 liter]
  • Stevige bergschoenen [categorie C/D]
  • Hikingfood voor circa 3 dagen [Ontbijt 2x, lunch 3x en avond eten 2x]
  • Drinken, denk aan thee zakjes, instant koffie, limonade o.i.d.
  • Goede kleding

Je ontvangt van ons na aanmelding z.s.m. een paklijst.

Wat krijg je?

  • Wij zorgen voor: sneeuwschoenen, een winterslaapzak en een isolatiematje
  • Een intensief programma gericht op persoonlijke groei
  • Begeleiding van doorgewinterde counselors

Opzoek naar een stap verder in jouw persoonlijke ontwikkeling?
Meld je dan aan!prijs: € 795,- *(inclusief overnachtingen, exclusief  heen- en terugreis)

datum:
nader te bepalen

locatie: Vogezen [Frankrijk]

*) prijs is particulier inclusief BTW en zakelijk exclusief BTW.

referenties.

kijk hoe anderen 'back to the basic' hebben ervaren

alvast aanmelden of
eerst meer informatie?

Via onderstaand formulier kun je om meer informatie vragen of je alvast aanmelden als een potentiële deelnemer voor de wintervariant van Back to the basic.

Onderwerp
Ik heb een vraag
Ik wil me graag aanmelden
Aanmelden voor:
17 t/m 19 maart (wintervariant)
16 t/m 19 juni
25 t/m 28 augustus
15 t/m 18 september

vragen? neem contact op met:

Eli Vlot
info@vlotcoaching.nl
06 47 01 54 52

meer over Eli

Marco Heijstek
contact@marcoheijstek.nl
06 11 83 81 61

meer over Marco