back to the basics 17 t/m 20 juni 2021

Om een stap verder te zetten, gaan we eerst back to basic. Met een groepje maken we in de bergen een meerdaagse huttentocht, door een prachtig decor vol uitdagingen. Langs beken, watervallen, bloemen, planten, dieren en wat we verder tegenkomen. Stilte, rust en spectaculaire uitzichten zijn er volop. Maar de tocht zit ook vol avontuur en inspanningen, zowel lichamelijk als mentaal. 

Tijdens de tochten - die variëren van zo’n twee tot zeven uur - nemen we alle tijd voor bezinning en echte verbinding. We helpen elkaar, we delen eten en drinken maar we delen vooral ervaringen. De fysieke inspanningen vragen wat van je! Je  komt jezelf wel tegen. Tegelijkertijd raakt je hoofd leeg en ontstaat er ruimte voor vragen en inzichten. 

Waar kom ik eigenlijk vandaan en hoe ontwikkelt mijn leven zich? Is dit wat ik wil of is het tijd voor een andere richting? Waar ben ik eigenlijk goed in en waar heb ik moeite mee? Wat zijn de paralellen tussen deze tocht en mijn dagelijks leven? Het zijn voorbeelden van vragen die tijdens de tocht op je af  komen. Kwetsbaar en spannend.’s Avonds in de berghut komende enthousiaste verhalen. Eke keer weer blijkt dat deelnemers ontzettend opbloeien van de ervaringen, gesprekken en nieuwe inzichten. Dit in een sfeer van vriendschap en veiligheid. 

Voor een huttentocht is een gezonde conditie noodzakelijk. Alles wat je onderweg nodig hebt, draag je in je rugzak. De hutten, voorzieningen en maaltijden zijn goed, maar basic. Reken dus niet op een douche maar geniet van een wasbeurt met het zuivere water dat in de bergen stroomt. Beperkt bereik van je mobiele telefoon is een mooie gelegenheid om even helemaal los te komen van de dagelijkse bezigheden. Zo bezorgen we elkaar een ervaring die we niet snel vergeten!prijs: € 900,- (inclusief overnachtingen en eten & drinken, exclusief heen- en terugreis)
datum: 17 t/m 20 juni 2021
locatie: Allgauer Alpen

alvast aanmelden of
eerst meer informatie?

Via onderstaand formulier kun je om meer informatie vragen of je alvast aanmelden als een potentiële deelnemer voor de toch van 17 t/m 20 juni 2021 in de Allgauer Alpen.

Onderwerp
Ik heb een vraag
Ik wil me graag aanmelden

vragen? neem contact op met:

Eli Vlot
info@vlotcoaching.nl
06 47 01 54 52

meer over Eli

Marco Heijstek
contact@marcoheijstek.nl
06 11 83 81 61

meer over Marco