individuele coaching

Ben je op zoek naar een mogelijkheid om op een ontspannen manier de diepte in te gaan en van gedachten te wisselen over de weg die jij letterlijk bewandelt, dan is individuele coaching misschien iets voor jou. 

We kennen het allemaal, van die momenten dat we even niet meer weten wat we willen. Wie ben ik nu, of wat wil ik nu precies? Het is je jaren goed gegaan, maar op de één of andere manier ben je de spirit een beetje kwijt. Of je er zijn pijnlijke en verdrietige moment geweest in je leven, waardoor jij je nu afvraagt: wat nu? Na jaren van zorgen voor anderen of flink hard werken kom je er achter dat deze manier van jezelf zijn niet meer effectief is voor je. Wat nu?

In een gesprek of tijdens een wandeling door natuur staan we stil bij de vragen en overwegingen die bij jou spelen. Wij lopen graag met je op, om je te helpen en te ontdekken wat nodig is voor jou. Met als doel nieuwe ideeën, inspiratie en praktische aanknopingspunten voor de invulling van jouw toekomst.prijs: op aanvraag
datum: op aanvraag

aanmelden of eerst
meer informatie?

Via onderstaand formulier kun je om meer informatie vragen of je aanmelden voor de indivuele coaching. Graag vermelden welke dag(en) jouw voorkeur. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om het verder af te spreken.

Onderwerp
Ik heb een vraag
Ik wil me graag aanmelden

vragen? neem contact op met:

Eli Vlot
info@vlotcoaching.nl
06 47 01 54 52

meer over Eli

Marco Heijstek
contact@marcoheijstek.nl
06 11 83 81 61

meer over Marco