teamcoaching

Wil jij graag de spirit van jouw team een impuls geven en kansen op verdere ontwikkeling verzilveren?  En ben jij op zoek naar unieke teambuilding activiteit of teamcoaching? Ga dan met ons een stap verder! Groeien in onderlinge samenwerking in een natuurlijke en uitdagende omgeving.

De natuur: het decor voor teambuilding en coaching. Even afstand van het werk en de tijd te nemen voor het echte gesprek. Kernthema's die voor ons belangrijk zijn als wij werken met teams: veiligheid, vertrouwen en verbinding.

Teamcoahing en teambuilding, doen wij met diverse programma's of trajecten. Van een dag, meerdaagse tochten in de bergen, tot een langer traject met een uitdagende bergtop beklimming. Fysiek en mentaal zullen onze inspirerende activiteiten nog lang onderwerp van gesprek blijven. Met nieuwe ideeën en praktische handvatten voor de toekomst van het team. 

Benieuwd hoe zo'n tocht eruit ziet? Neem dan contact met ons op!prijs: op aanvraag
datum: op aanvraag

referenties.

kijk hoe anderen de teambuilding hebben ervaren

aanmelden of eerst
meer informatie?

Via onderstaand formulier kun je om meer informatie vragen of je aanmelden voor de teamcoaching. Graag vermelden welke dag(en) jouw voorkeur. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om het verder af te spreken.

Onderwerp
Ik heb een vraag
Ik wil me graag aanmelden

vragen? neem contact op met:

Eli Vlot
info@vlotcoaching.nl
06 47 01 54 52

meer over Eli

Marco Heijstek
contact@marcoheijstek.nl
06 11 83 81 61

meer over Marco