leiderschap

Leiderschap een uitdagend thema. Wat ons betreft begint leiderschap met het leiden van jezelf. Wie ben je en waarom doe jij wat je doet?! Zoek jij een programma dat een boost geeft aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Meld je dan aan voor ons leiderschapsprogramma!

Leiderschap is hip en er zijn boeken vol over geschreven. We kennen inspirerende leiders en mensen om ons heen die impact creëren. Vaak zijn het mensen die tijd nemen om te groeien in leiderschap, die reflecteren en zich open en lerend opstellen. Dat vraagt discipline en aandacht: impact creëren door te reflecteren!

Wil jij serieus aandacht geven aan jouw persoonlijke leiderschap? Meld je dan aan voor onze leiderschap SUMMIT in de alpen. Een unieke tocht, in een uitdagende omgeving gericht op reflectie en zelfleiderschap. Het brengt jouw leiderschap een stap verder!

In een vierdaagse huttentocht nemen we je mee door de alpen. Een geweldige plek om even stil te staan. Stil staan bij waar je vandaan komt? Waar je nu bent en waar je naartoe wilt? Of in ieder geval scherp krijgen wat je niet meer wilt. Kortom werken aan: zelfinzicht, zelfleiderschap en leiderschap!

Wil je meer weten? Neem contact met ons op!prijs: op aanvraag
datum: op aanvraag

aanmelden of eerst
meer informatie?

Via onderstaand formulier kun je om meer informatie vragen
of je aanmelden als een deelnemer.

Onderwerp
Ik heb een vraag
Ik wil me graag aanmelden

vragen? neem contact op met:

Eli Vlot
info@vlotcoaching.nl
06 47 01 54 52

meer over Eli

Marco Heijstek
contact@marcoheijstek.nl
06 11 83 81 61

meer over Marco